U subotu "Porodični dan na Spensu"

17:01:00 08.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - "Porodični dan na Spensu" manifestacija je koja će biti održana u subotu, 9. januara, sa ciljem da u ovaj sportsko-poslovni centar privuče što više posetilaca.

Svim posetiocima Spens je tog dana omogućio plivanje na bazenu po promotivnoj ceni od 100 dinara, a zakupci u trgovačkom prostoru najavili su popuste na cene svojih roba i usluga.

U subotu "Porodični dan na Spensu"

U subotu je organizovan i program za decu. Od 11 do 13 sati na prvom spratu ispred Gradske kafane biće "Zabavni sport", odnosno šah i stoni tenis, koji će demonstrirati članovi STK "Vojvodina".

U "kadici" Spensa, za decu od sedam do 15 godina, od podne do 14 sati, predstaviće se likovna radionica Hand's art. Deca i roditelji imaće priliku da, uz prisustvo slikarke Radmile Šijan iz Novog Sada i Tamare Denić iz Berlina, zajedno crtaju i slikaju i na papiru sačuvaju zajedničke kreativne trenutke.

Na stepeništu ispred Gradske kafane od 9 do 13 sati biće razmena zimske opreme, a u prizemlju će od 11 do 13 sati nastupiti Hor Miše Blizanca.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?