U subotu treći NS Market

19:08:00 21.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Treći po redu NS Market pod sloganom „Uhvati ritam“ biće održan u subotu, 25. avgusta 2018. godine, od 11 do 19 časova, u prostoru Firchie Think Tank Studija (Bulevar Despota Stefana 5).

U subotu treći NS Market


Avgustovski NS Market donosi raznovrsne hand made, manufakurne i unikatne proizvode: nakit i accessorize, kozmetiku, vrhunske proizvode od drveta, kože i tekstila, muzičke instrumente i ponešto što do sada nije viđeno. U standardnoj ponudi NS Marketa i ovoga puta biće predmeti starih i umetničkih zanata i autentična hrana i piće.

Program Trećeg NS Marketa obogatiće graditelji muzičkih instrumenata, a posebno će se predstaviti Vojin Marić čije su jedinstvene električne gitare izazvale veliku pažnju i autorovoj postavci donele titulu Naj štanda Drugog NS Marketa.

Takođe, kroz saradnju sa Udruženjem Mame Novosađanke. NS Market ugostiće i predstaviti pet njihovih članica - mama preduzetnica, a predstaviće se Centar lepih veština iz Kikinde sa programom afirmisanja umetničkih zanata i ručnog rada.

Izlagački dan pratiće muzički program, a i ovoga puta biće organizovan izbor za Naj štand NS Marketa, sa nagradama za publiku i izlagače. NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?