U susret Dočeku 7528.godine

08:01:00 09.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad - U okviru jedinstvenog koncepta dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru, u Novom Sadu organizovana je proslava 7528. godine.

U susret Dočeku 7528.godine



Doček u noći 13. na 14. januar zagarantovan je na čak više od 50 lokacija širom grada.

U ponudi je raznovrstan sadržaj domaćih i stranih muzičara, a za samo tri nedelje prodato je 70 odsto ulaznica. U pitanju su nastupi Kralja Čačka u Novosadskom pozorištu i hrvatske grupe Elemental u Kožari Srpskog narodnog pozorišta.

U decembru su rasprodate sve ulaznice za nastup Boža Vreće i sastava Camerata Academica u Sinagogi i hrvatskog benda Svemirko koji će publiku zabaviti u Kino sali Železničke stanice.

Dejan Petrović i Big bend nastupiće u Reformatorskoj crkvi, najbolja basistkinja u Evropi, King Aglik, nastupiće u Radničkom domu, u Srpskom Narodnom Pozorištu očekuju vas Let 3, potom najbolja ruska filharmonija iz Irkutske oblasti, di džej Nolah i mnogi drugi.

Lolobriđida je u Kulturnoj stanici Svilara, Goran Trajkoski u gimnaziji „Laza Kostić“, Slobodan Trkulja će nastupiti u Velikoj sali NIS-a, Branko Džinović, predstaviće se novosadskoj publici u Galeriji Matice srpske, Bebi Dol u kulturnoj stanici Eđšeg, a legendarna bosanskohercegovačka grupa Letu štuke u Domu kulture.

Ovo su samo neki od izvođača koji će nastupiti u Novom Sadu.

Podsećamo, za razliku od Dočeka 2020. kada su svi sadržaji bili besplatni, u centru grada, na otvorenom, Doček 7528. je u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice se mogu pronaćina prodajnim mestima Gigx Tix-a i na sajtu Dočeka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?