"U susret praznicima" na Trgu republike

11:12:00 17.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija "U susret praznicima" ove godine odvijaće se na novoj lokaciji, umesto u Katoličkoj porti biće na Trgu republike uz Riblju pijacu. Tu će biti postavljena i festivalska bina, a program će svakoga dana počinjati u 17 sati.

"U susret praznicima" na Trgu republike

Novina u odnosu na prethodne godine jeste što će ovoga puta i nedavno otvorena „Organska ulica“ na Ribljoj pijaci biti deo manifestacije. Svakoga dana od 10 sati do podne proizvođači organske hrane će u ovom delu pijace promovisati koncept organske ishrane kroz predavanja, odnosno degustaciju i prodaju interesantnih jela.

U JKP "Tržnica" kažu da će prvi deo programa biti usmeren ka najmlađim sugrađanima. "Pored predstava koje će za njih biti organizovane, mališani će aktivno učestvovati u programu kroz horove, plesne grupe i slično. Kako veče odmiče, program se prilagođava nešto starijima, te primat preuzimaju tamburaški orkestri i bendovi, a završetak programa predviđen je za 21 sat", kažu u "Tržnici".

Na živopisnim drvenim kućicama, postavljenim u neposrednoj blizini bine, svoje proizvode će izlagati vinarije, proizvođači slatkiša, domaće kuvane hrane, prirodnih sokova, ručno rađenih ukrasa i mnogi drugi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?