U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovilja poginuo muškarac, žene i deca povređeni

15:05:00 14.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad kod petlje Kovilj, u smeru ka gradu, poginuo je stariji muškarac, a dve žene i dvoje dece je povređeno.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovilja poginuo muškarac, žene i deca povređeni

Kako je Večernjim novostima izjavila portparol novosadske Hitne pomoći dr Nikolina Marić, stariji muškarac je izgubio život na licu mesta dok je starija ženska osoba, bez svesti, prevezena na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

- Druga ženska osoba, koja je rođena 1990. godine, prevezena je u svesnom stanju u Urgentni centar KCV, dok su žensko dete rođeno 2015. godine i dečak rođen 2012. godine, takođe u svesnom stanju, prevezeni u novosadsku Dečju bolnicu – rekla je dr Marić.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 11.50 časova kada je putničko vozilo, iz još neutvrđenih razloga, sletelo s puta. Na lice mesta su odmah izašle dve ekipe Hitne pomoći i jedna vatrogasna ekipa, a tačan uzrok nesreće utvrdiće istraga.


Izvor: novisad.com, novosti.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, NNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?