U toku konkurs za smeštaj u studentske domove

19:09:00 05.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - U toku je Konkurs za prijem studenata prve godine u ustanove za smeštaj i ishranu za školsku 2023/2024. godinu u Novom Sadu. Studentima je na raspolaganju osam domova sa više od 360 mesta.

U toku konkurs za smeštaj u studentske domove


Dokumentacija koju je neophodno priložiti su: uverenje o prihodima po članu domaćinstva za prvih 6 meseci ove godine overeno u opštini, overene kopije svedočanstva iz srednje škole, kao i prijava iz studentskog centra. Prosečna ocena iz srednje škole jedan je od glavnih kriterijuma za dodelu smeštaja, kaže za RTV pomoćnik direktora za smeštaj Studentskog centra Novi Sad Stevan Lazarević.

On navodi da su među studentima i dalje najpopularniji domovi koji su u centru kampusa.

Cena kompletnog obroka doručka, ručka i večere u studentskoj menzi iznosi 266 dinara, dok se cene domova kreću od 2.150 do 2.790 dinara mesečno. Ceo cenovnik pogledajte OVDE.

Konkurs za dodelu smeštaja za studente prve godine fakulteta traje do 15. septembra, kad će biti objavljena i preliminarna rang lista. Za studente ostalih godina konkurs će trajati od 15. do 31. oktobra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?