U toku popis nelegalnih objekata u gradu i prigradskim naseljima

17:07:00 23.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Građevinska inspekcija u Novom Sadu intenzivno popisuje nelegalne objekte, koji treba da budu legalizovani najkasnije do 27. novembra.

Inspektori trenutno popisuju objekte u prigradskim naseljima Petrovaradin, Stepanovićevo, Ledinci, Bukovac, Rumenka, Čenej, Kać, Begeč, Kisač i Stari Ledinci. Oni su napravili detaljan plan radi efikasnijeg rada, tako da su u toku provere i u gradskim mesnim zajednicama "Sonja Marinković", "Boško Buha", Liman i Podbara, gde bi popis trebalo da bude gotov do 31. avgusta.

U toku popis nelegalnih objekata u gradu i prigradskim naseljima

Popis građevina bez dozvole završen je u prigradskim naseljima Adice, Kovilj, Futog i Veternik, u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata.

Popis bi, prema najavama, do 31. oktobra trebalo da bude završen i na području mesnih zajednica "Vidovdansko naselje", "Slana bara", "Bratstvo–Telep", "Južni Telep", "Jugovićevo", "Gavrilo Princip", "Narodni heroji", "Šangaj" i "Žitni trg".

U mesnim zajednicama "Klisa", "Stari grad" i u Sremskoj Kamenici rok za popis pomeren je do 13. novembra zato što se tamo nalazi skoro najviše ilegalnih objekata.

Od 1. septembra do 13. novembra popis će se raditi u MZ "Detelinara", "Nikola Tesla", "Radnički", "Prva vojvođanska brigada", "Sava Kovačević", "Salajka", "Ostrvo", "Omladinski pokret", "Dunav", "Ivo Andrić", "Liman III", "Vera Pavlović" i "7. jul"...

Kako Građevinska inspekcija i Zavod za urbanizam i stambene poslove još nisu oformili jedinstvenu bazu podataka, pa trenutno nije moguće saznati koliko u Novom Sadu ima nelegalnih objekata.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Olivera

Kad sredite infra strukturu onda trazite da legalizujemo objekte


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?