U toku prijavljivanje za besplatan kurs „Razvoj veb stranica“

13:03:00 20.03.2021, Komentara: 0

Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, omogućila je svim zainteresovanima, na nivou cele Srbije, da se prijave za besplatan IT kurs Razvoj veb stranica (PHP). Proces prijavljivanja je u toku, a završava se u nedelju, 28.03.2021. godine.

U toku prijavljivanje za besplatan kurs „Razvoj veb stranica“


Ovaj kurs omogućava polaznicima da sami kreiraju vebsajt i time započnu svoju IT karijeru.

PHP je skriptni jezik koji se koristi prvenstveno za izradu dinamičkih veb stranica kao i veb aplikacija. Koristi se na različitim operativnim sistemima i ima jednostavnu sintaksu, koja ga čini lakim za učenje. Kurs je namenjem polaznicima bez programerskog predznanja, ali se od kandidata očekuje dobra računarska pismenost. Osmišljen je tako da odgovara tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Nakon završenog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samostalno naprave funkcionalan vebsajt i programiraju koristeći PHP. Naučiće kako da koriste hosting i domen, kako da kreiraju vebsajt i prilagode ga svim uređajima. Savladaće dodavanje i brisanje sadržaja, upravljanje stranicama, kreiranje administrativne baze u back-endu sajta, upravljanje fotografijama i fajlovima.

IT Bootcamp je škola osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od njenog osnivanja 2018. godine do danas 49% polaznika je dobilo posao u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije.

Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija. Ona pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 995.2 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?