U toku rekonstrukcija 70 kupatila u dva novosadska studentska doma

19:10:00 19.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad - U studentskim domovima „Car Lazar“ i „Živojin Ćulum“ u toku je renoviranje 70 kupatila. U svim kupatilima će biti demontirane stare i ugrađene nove keramičke pločice. Ugrađuju se nove ve-ce šolje, lavaboi, tuš kade i tuševi, a ugrađuju se i nove kanalizacione i vodovodne cevi i slivnici. U svim kupatilima biće urađena nova hidroizolacija, ormarići sa ogledalima i kupatilska galanterija, kao i nove električne instalacije i rasveta.

U toku rekonstrukcija 70 kupatila u dva novosadska studentska doma

foto: ilustracija

- U domu „Car Lazar“ renoviramo 26, a u domu „Živojin Ćulum“ 44 kupatila. Oba doma su izgrađena pre više od 30 godina i bilo je neophodno da investiramo u njihovu modernizaciju, kako bismo obezbedili što bolje uslove za boravak studenata. U domu „Car Lazar“ smo pre dve godine u svim sobama na trećem spratu i zajedničkim prostorijama zamenili parket i pločice - kaže direktor Studentskog centra „Novi Sad“ Zoran Martinović.

Tokom prethodne dve godine zamenjena su sva vrata i uređene terase u domovima „Slobodan Bajić“ i „Veljko Vlahović“. Takođe, pre dve godine su renovirana sva kupatila u studentskom domu „Nikola Tesla“ i domu „Feješ Klara“, dok je u domovima „Slobodan Bajić“ i „Sajmište“ zamenjen krov.

On podseća da je prošle godine rekonstruisana „Velika menza“ i da je otvoren nov studentski restoran u prizemlju Spensa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?