U udesu kod Kaća povređene dve osobe, u Sremskim Karlovcima jedna

19:11:00 10.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Tri osobe su povređene u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile za manje od sat vremena u okolini Novog Sada.

U udesu kod Kaća povređene dve osobe, u Sremskim Karlovcima jedna


U sudaru kamiona i automobila na Zrenjaninskom putu kod Kaća povređene su dve osobe, dok je u saobraćajnoj nesreći u Sremskim Karlovcima povređen sedamdesetjednogodišnji muškarac.

Kako je za „Novosti“ rekao portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj, njihova lekarska ekipa je primila poziv za saobraćajnu nesreću kod Kaća u 14.47 časova. Na licu mesta su zbrinuti šezdesetšestogodišnji muškarac i žena starosti 61 godinu, a potom su preveženi u Urgentni centar KCV na odeljenje hirurgije.

Nešto ranije, u 14.04, Hitna pomoć je intervenisala i u Sremskim Karlovcima, u Ulici Maksima Gorkog kod broja 5, gde je oboren biciklista starosti 71 godinu. I on je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

U oba slučaja policija je obavila uviđaj kako bi se utvrdili okolnosti saobraćajne nesreće.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?