U vrtiću „Bubamara“ na Klisi besplatne inkluzivne radionice

19:02:00 22.02.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Besplatne radionice namenjene deci, uzrasta od tri do šest godina, biće održavane svake subote u vrtiću „Bubamara“ na Klisi od 9 do 13 časova. Radionice pod nazivom „Rastemo zajedno - Po ritemi bašk“, sprovodiće saradnici Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ i ŠOSO „Milan Petrović“.

U vrtiću „Bubamara“ na Klisi besplatne inkluzivne radionice


Teme programa su nega i očuvanje zdravlja, čovekovo telo i čula, emocije, čovek kao deo prirodnog sistema, kako se bezbedno ponašati u saobraćaju, biljni i životinjski svet, očuvanje životne sredine, promene u prirodi, sportske aktivnosti, kao i likovne aktivnosti.

Roditelji koji žele da prijave decu na program besplatnih radionica, naročito mališane koji nisu upisani u vrtić, mogu to učiniti slanjem SMS poruke stručnom saradniku Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ ili pozivom na broj telefona 063/560-294, radnim danima od 9 do 12 časova.

Podsetimo, Novi Sad od oktobra 2019. godine sprovodi projekat „Zajedno u inkluziji - za dobrobit dece Novog Sada“. Partneri na projektu su PU „Radosno detinjstvo“, Centar za proizvodnju znanja i veština, Centar za socijalni rad, Dom zdravlja „Novi Sad“ i ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika. Projekat podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kroz Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja uz pomoć zajma Svetske banke. Cilj je unapređivanje dostupnosti, kvaliteta i pravednosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja za svako dete od rođenja do polaska u školu, naročito za decu iz socijalno i ekonomski ugroženih društvenih grupa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?