Ubica i dalje u bekstvu - tri moguća scenarija šta je s njim

10:05:00 27.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Potraga za Goranom Jankovićem (37) iz Novog Sada, za koga se sumnja da je u petak ubio ženu Mirjanu (32), taštu Nadu (57) i tasta Branislava(57) Pajić, pred svojom decom, i dalje traje.

Nameće se pitanje gde se nalazi Goran, a prema pisanju lista "Dnevnik" postoje tri eventualna scenarija.

Ubica i dalje u bekstvu - tri moguća scenarija šta je s njim

Sumnja se da je preko Bačke Palanke mogao da pobegne u Hrvatsku jer je udaljenost od mesta zločina do granice 41 kilometar. Iako je odmah raspisana poternica za Jankovićem, sumnja se da je imao vremena od ubistva do otkrivanja ovog tragičnog zločina da pobegne preko granice. Drugi scenario je da je, kada je shvatio šta je uradio, oduzeo sebi život, a treći da sa dobro krije u nekom šteku ili ga neko skriva.

Ukoliko je pobegao iz zemlje, postoji mogućnost da se nalazi u Hercegovini i da se tamo krije jer se, prema saznanjima do kojih je došao reporter „Dnevnika”, porodica Janković devedesetih godina doselila iz Hercegovine u Veternik.

Mirjanini i Goranovi sinovi trenutno se nalaze kod ujaka i oporavljaju se od šoka. Porodica se nada da , ova jeziva tragedija, neće ostaviti velike posledice na decu i da bi bilo najbolje za njih da ostanu kod ujaka. I stručnjaci su saglasni, da je u najboljem interesu te dece da ostanu u svojoj porodici. Kada se dese ovakve tragedije obično neko iz porodice bude imenovan za staratelja i u takvim slučajevima nema potrebe za usvojenjem.

Podsetimo, ubijena Mirjana je, pre samo dve nedelje, prijavila supruga zbog nasilja u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska, koju nije ispoštovao.

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 57%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?