Ubijen Filip Vilotijević, telo nađeno u jezeru

11:10:00 03.10.2015, Komentara: 0

Na Paliću je juče pre ponoći ubijen Filip Vilotijević (28), koji se sa još jednim drugom nalazio u automobilu koji se kretao, kada je na njih ispaljen rafal. Filip je izrešetan sa 15 metaka, i umro je na licu mesta, dok je mladić koji je bio sa njim teško ranjen, i za sada nije poznato o kome je reč. Njegovo telo nađeno je u jezeru.

Ubijen Filip Vilotijević, telo nađeno u jezeru

Filip Vilotijević je bio član ekipe sa Aleksandrom Roganovićem (31) koji je u Veterniku ubijen pre dve nedelje. Po navodima policije, obojica su se bavila trgovinom narkoticima na području Novog Sada.

Inače, Filip je sin Kićuna Vilotijevića, čuvenog crnogorskog kriminalca koji je u julu 1999. godine u sačekuši ubijen ispred novosadskog kafića "Kaskada". Stariji Vilotijević je bio jedan od vođa crnogorskog kriminalnog klana u Novom Sadu, a njihova porodica u sukobu sa nikšićkom familijom Radulović, koja datira još od 80-ih godina.

Kako 021 nezvanično saznaje, ekipa crnogorskih kriminalaca je trenutno na putu za Novi Sad, pa se očekuje još sukoba narednih dana.

Izvor: 021, Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?