Pretučeni na smrt, ubijen vođa navijača

07:12:00 21.12.2016, Komentara: 4

Novi Sad - Dva mladića ubijena su rano jutros ispred lokala "Moja kafanica" u centru Novog Sada.

Pretučeni na smrt, ubijen vođa navijača

Ubijeni su jedan od vođa Vošinih navijača Dragan Jovanović Gidra (26) i Dario Roklicer (29), koji su se, navodno, posvađali sa grupom muškaraca u "Mojoj kafanici", a potom izašli napolje gde su pretučeni tupim predmetima.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Vojvođanskih brigada, kod broja 28, oko 4.30 sati, a obojica ubijenih su više puta privođeni zbog različitih krivičnih dela.

Javni tužilac je ovaj događaj kvalifikovao kao krivično delo teško ubistvo. Na licu mesta je obavljen uviđaj, a policija intenzivno traga za osumnjičenima.

Podsetimo, na Jovanovića je pucano u septembru ove godine u naselju Grbavica, kada je izašao iz svog automobila "reno megan". Napadači su u njega ispalili nekoliko metaka, nakon čega su pobegli. Takođe, na njega je pucano i u junu ove godine na Štrandu. Tada mu je lakše povređena natkolenica.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

4 komentar(a)

ledena

, *.static.sbb.rs

Ne mogu više ovo, stvarno strahujem, manje više za sebe, nego za dete, muža... Novi Sad nije više bezbedan. I kada se odselimo odavde to neće biti samo zbog love, nego i zbog ovakvih stvari.


Милан

, *.mbb.telenor.rs

Употребљаване праве речи за овакве типове! Они су колоквијално криминалци, а можда и навијачи, али ово прво их разликује од нас класичних навијача.


Anonymous

, *.mbb.telenor.rs

Milane ne seri !!! ........... DARIO je bio PILOT,a to se ne moze ako si kriminalac sa dosijeom .. Edukuj se malo,bolje bi bilo.. Ne pricajte vise takve odvrastine ako ga niste poznavali.....


Eh

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Za Anonymous: zar mislis da se posteni ljudi druze sa tipom sa 38 krivicnih prijava?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?