Ubistvo oca planirao zbog 11 jutara zemlje

17:10:00 28.10.2016, Komentara: 0

Ratomir M. (38) iz Srbobrana, koji je uhapšen zbog sumnje da je planirao ubistvo svog oca, želeo je oca mrtvog da bi nasledio 11 jutara zemlje vredne 100.000 evra.

Osim njega uhapšene su još tri osobe, koje je Ratomir angažovao kao plaćene ubice. Kod njih su pronađeni su eksploziv, pištolj, nož, ali i video snimci na kojima se dogovaraju o ubistvu.


Mediji pišu da je Ratomir bio u velikim finansijskim problemima, jer je navodno ranije podigao u banci veliki kredit, koji nije mogao da vraća.

Ratomirov otac bio je iznenađen zbog hapšenja, jer sa sinom nije bio u svađi, ali kaže da se Ratomir, koji živi u istoj ulici, pre dve godine promenio i počeo da ga izbegava.

Ubistvo oca planirao zbog 11 jutara zemlje

"Počeo je da pije, slupao je dva automobila i napravio štetu od 4.000 evra. Dao sam mu 15 jutara zemlje da radi, a ja sam zadržao ostatak. Zemlja jeste njegova, ali je plod uživanja moj i Ratomir ne može da je proda dok sam živ. Šta je on radio, ne znam, ali je neku zemlju stavio pod hipoteku da bi uzeo kredit", ispričao je Ratomirov otac medijima.

Ipak, mediji pišu da je izvor blizak istrazi rekao je da su već dugo u svađi zbog imovine. Navodno je otac Ratomiru pretio da mu ništa od nasledstva neće ostaviti, zbog čega je ovaj rešio da ga ubije.

Ratomirova supruga je za "Novosti" kazala da o planu svog muža nije znala ništa, pa ju je upad policije iznenadio. Sada se plaši za svoje ćerke kako će podneti celu situaciju.

Izvor: Novosti, Blic, Kurir


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
24°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 992.9 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?