Ubistvo rasvetljeno posle 13 godina

16:05:00 22.05.2015, Komentara: 1

Policija je rasvetlila krivično delo, počinjeno pre 13 godina, kada je smrtno stradao T. P. (1979) iz Obrovca, u opštini Bačka Palanka.

Ubistvo rasvetljeno posle 13 godina

Beživotno telo mladića pronađeno je 2. marta 2002. godine na magistralnom putu u Tovariševu, a njegova smrt je, sve od tada, tumačena kao posledica saobraćajne nesreće. Tada je protiv nepoznatog vozača podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

“Operativnim radom i temeljnim proverama svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kriminalistička policija i policijski službenici stanice u Bačkoj Palanci utvrdili su da postoji osnov sumnje da je reč o krivičnom delu teško ubistvo, za koje je osumnjičen M. M. (35) iz ove opštine”, kažu u Policijskoj upravi Novi Sad.

M. M. se tereti da je, te noći, ispred jednog ugostiteljskog objekta, auto-dizalicom usmrtio Ponjevića, a zatim ga odvezao i ostavio na navedenoj lokaciji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju višeg javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden nadležnom sudiji za prethodni postupak.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

pravda

, *.dynamic.isp.telekom.rs

kako li je ocu, ne dao bog nikome, 13 godina da bi saznao istinu


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?