Učenje engleskog, muzičko obrazovanje i igra na Novosadskom dečjem letu

09:08:00 08.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Osmu nedelju šestog izdanja Novosadskog BIG dečjeg leta obeležiće nastavak muzičkih radionica, učenje stranih jezika kroz igru i kolažni program na novosadskoj plaži "Štrand".

Učenje engleskog, muzičko obrazovanje i igra na Novosadskom dečjem letu

Na kreativno-edukativnim radionicama u prostorijama "Prijatelja dece Novog Sada" deca će saznati više o baletu, prašumama i kako je izgledao Pariski cirkus krajem 19. veka.

U Centru za muzičko obrazovanje "Muzika", tokom radnih dana, od 10 do 13 sati budući muzičari prvo će saznati kako nastaje pesma i slušaće umetničku, popularnu i muziku iz crtaća. Upoznaće se i sa solmizacijom, solfeđiranjem, falširanjem i saznaće ko je horista, a ko je solista.

U Centru stranih jezika "Academy" mališani nastavljaju sa učenjem engleskog jezika kroz radionice o filmskoj umetnosti, sportovima koji su nastali u Engleskoj i svetu čarobnjaštva iz knjiga o Hari Poteru.

Učenje engleskog, muzičko obrazovanje i igra na Novosadskom dečjem letu

Predstojeće subote, u okviru programa "Štrandarije", na špicu novosadske plaže od 18 do 20 sati, zainteresovane očekuje radionica koja će se održati u okviru Međunarodnog projekta "Vodni agent" Dunavske regije, koji je namenjen predškolcima i školarcima. Deca će saznati zašto je važno postati odgovoran i racionalan u potrošnji vode, a u nedelju 14. avgusta praviće svog "krokodokodila" i pogledati predstavu za decu pod nazivom “Krokodokodil”.

Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na zvaničnom sajtu Novosadskog dečjeg leta, a svi programi su besplatni uz obaveznu prijavu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?