Učenje jezika i orijentiring avantura na "NS Big dečijem letu"

12:07:00 18.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Petu nedelju "Novosadskog Big dečijeg leta 5" u Novom Sadu obeležiće muzika, mašta i avanturistički duh, radionice stranih jezika i cirkuske predstave.

Tokom Kreativnih kampova u školskom dvorištu osnovne škole „Petefi Šandor“ u organizaciji Dečijeg kulturnog centra deca će inspirisana muzičkim delom Kamij Sen Sansa „Karneval životinja” praviti fantastične maske i čudnovate instrumente, zatim će saznati šta se sve vidi iz svemira, kakvu je barku Noje sagradio... Kreiraće i igrališta po svojoj meri i savladati osnovne veštine preživljavanja uz Kraljevske izviđače.

Učenje jezika i orijentiring avantura na "NS Big dečijem letu"

Ove nedelje, deca osnovnoškolskog uzrasta biće odvedena i u orijentiring avanturu po centru Novog Sada, a u Adrenalin parku „Zemlja čuda“ i u Zabavnom parku „Starli“ gde ih očekuju prepreke na veštačkim stenama, igranje fudbala i tenisa.

Sportski dani se nastavljaju i u centru „Vitruviana“ i u školi rekreacije „Mali šampion“, a svi zainteresovani moći će i da se upoznaju sa borilačkom veštinom i moćnim akrobatskim plesom – kapuerom u prostorijama Kapuera akademije.

U utorak, 21. jula, u tržnom centru BIG deca će imati priliku da pogledaju predstavu Krokodokodil ili da se u četvrtak, 23. jula zabave na „Festivalu novog cirkusa“ na kojem će nastupiti Kreativni pogon i Cirkus Sfera. Za one koji žele da nauče tajne žongliranja ili hodanja na štulama biće priređena i radionica cikurskih veština!

Od ponedeljka do petka, u Gradskoj biblioteci na kupalištu Štrand naši školarci i predškolci moći će da se u poznaju sa mađarskim jezikom ili da prisustvuju kreativno-jezičkim radionicama na engleskom jeziku u školi engleskog jezika „Brighties“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?