Učestale krađe u Adicama, a lopovi i dalje na slobodi

10:02:00 28.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad – U proteklom periodu desilo se više provala i krađa na Adicama. Slučajevi nisu prijavljeni policiji, ali građani tvrde da se sumnja na pojedine osobe.

Učestale krađe u Adicama, a lopovi i dalje na slobodi


Kako su građani ispričali za RTV, lopovi su odnosili sve na šta su nailazili.

Ružici Kadrić su provalnici više puta ulazili u dvorište i odnosili stvari, a u noći između subote i nedelje su iz garaže odneli produžni kabl, dva nova seta alata nova. Iz kuće Milisava Živanovića je, pre mesec dana, ukradeno 30 kilograma suhomesnatih proizvoda. Do sada je imao tri krađe u kojima su mu lopovi odneli bakarne cevi i vredan alat. Da bi osigurao kuću, uveo je video nadzor.

Među žiteljima Adica postoji sumnja da isti počinioci vrše krivična dela u njihovom naselju. Kako navode iz Policijske uprave u Novom Sadu policijski službenici su na teritoriji grada tokom 2017. uhapsili i sproveli tužilaštvima više osumnjičenih za serije teških krađa. Do sada nije uhapšen niko osumnjičen za provale u ovom naselju.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?