Udruženju Fruškać potrebni drugari saradnici

13:02:00 05.02.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženju Fruškać potrebni su direktni saradnici, odnosno Fruškać drugari.

Fruškać drugar bi trebalo da obaveštava o svim dobrim i ne tako dobrim stvarima u svom fruškogorskom mestu. Potrebne je da donosi informacije o dešavanjima poput seoskih slava, festivala, takmičenja, o dobrim primerima i aktivnostima pojedinca ili udruženja, o saobraćajnim vezama, divljim deponijama, o raznim nepravilnostima u Nacionalnom parku Fruška gora.

Udruženju Fruškać potrebni drugari saradnici

U Fruškaću kažu da bi voleli da u svakom fruškogorskom mestu imaju bar jednog druga jer bi tako mogli zajedno očuvaju i pokažu drugima sve ono lepo što Fruška gora daje. Ističu da nisu potrebne kvalifikacije, već samo ljubav prema Fruškoj gori, neiscrpni entuzijazam, upornost i foto-aparat ili telefon sa kamerom.

Zainteresovani treba da popune onlajn formular, a iz Fruškaća će im se kasnije javiti.

Fruškać je nezavisno, dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje pokrenuto samoinicijativom entuzijasta i zaljubljenika u prirodu. Njihovi ciljevi su očuvanje prirodnog i kulturnog nasleđa, ekologija i zaštita životne sredine, podizanje svesti građana o Fruškoj gori, promovisanje eko i seoskog turizma i potencijala Fruške gore...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1008.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 10° - 24° Malo i umereno oblačno
Ned 12° - 23° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?