Uginula je Kaja, pas kojem je dečak zakucao ekser u glavu

09:05:00 31.05.2020, Komentara: 2

Novi Sad - Kaja, kuja kojoj je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.

Uginula je Kaja, pas kojem je dečak zakucao ekser u glavu


Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS objavilo je na fejsbuk profilu potresan video snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu, za koji se nažalost ispostavilo da je Kajin poslednji.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju. Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući. Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede. Sa dečakom i njegovom starateljkom - bakom obavljen je razgovor posle čega je pušten jer je krivično neodgovoran pošto je maloletan, a izjavu su dali i svedoci.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Aleksa

, *.dynamic.a1.rs

To nije dečak to je monstrum.


Vuk

, *.i12-07.melita.com

Monstrum odmah sa njim u jednu od odgovarajuci ustanova


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?