Ugostitelji, trgovci i GSP apeluju na građane da se pridržavaju mera

13:07:00 02.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa predstavnicima Udruženja ugostitelja i tržnih centara sa kojima je razgovarao o situaciji sa koronavirusom, a cilj sastanka je bio da se predupredi situacija u kojoj bi se uvodile restriktivnije mere, saopšteno je iz gradske uprave Novog Sada.

Ugostitelji, trgovci i GSP apeluju na građane da se pridržavaju mera


Upućen je zajednički apel građanima da budu odgovorni prema sebi i drugima, kao i da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera, što podrazumeva nošenje maski u svim zatvorenim prostorima i često pranje ruku.

- Od velikog je značaja da, u skladu sa daljim praćenjem i tokom epidemiološke situacije, gradska uprava, kao i sve firme na teritoriji grada, zajednički, a svako iz svoje nadležnosti, preduzmu sve mere u vezi sa dezinfekcijom objekata i sprovođenjem odluka koje su na snazi - kaže se u saopštenju.

JGSP "Novi Sad" podsetio je putnike na naredbu Gradskog štaba za vanredne situacije da se obavezno nose zaštitne maske u javnom gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu.

- Mole se građani da budu odgovorni prema sebi i svojoj okolini, te da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera - navode u GSP-u.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?