Uhapšen diler koji je rano jutros zapalio sopstveni automobil

17:07:00 25.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od dva kilograma heroina i uhapsili D. Š. (1993), zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Uhapšen diler koji je rano jutros zapalio sopstveni automobil

foto: MUP



Prethodno je, kako se sumnja, D. Š. na Novom naselju zapalio sopstveni automobil, a požar su ugasili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice.

Posle ovoga je, kako 021 saznaje, mladić pobegao, a policija ga je pronašla pola sata kasnije nekoliko ulica dalje i prilikom privođenja i pretresanja kod njega našla 270 g heroina. Potom je usledio pretres stana u kojem živi u kojem je policija pronašla oko 2, 2 kilograma heroina i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje. Mediji navode i da je on od ranije poznat novosadskoj policiji po različitim krivičnim delima i brojnim krivičnim prijavama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1009.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?