Uhapšen dvadesetogodišnjak, maloletnici pljačkali po parkovima

19:09:00 02.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin A. V. (1995) osumnjičen je za više krivičnih dela iznude, počinjenih, uglavnom nad maloletnicima kojima je, kako se sumnja, uz pretnje nasiljem, oduzimao novac. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su ga i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Uhapšen dvadesetogodišnjak, maloletnici pljačkali po parkovima

foto: MUP Srbije

Policijska uprava u Novom Sadu poziva oštećene građane da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064 892 4163.

Novosadski policajci su rasvetlili i četiri razbojništva za koja su osumnjičeni maloletnici. Kako je saopštila PU Novi Sad, njih trojica terete se da su na Ribljoj pijaci, u Dunavskom i Futoškom parku silom i pretnjama oduzimali novac i mobilne telefone građanima, a u jednom slučaju i da su staklenom flašom lakše povredili oštećenog.

Jedan od njih se sumnjiči da je, juče, uz pretnju nožem, opljačkao četvoricu maloletnika u Dunavskom parku. On će biti doveden na saslušanje sudiji za maloletnike, drugi je vraćen u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, odakle je pobegao, a protiv trećeg biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, navodi se u saopštenju.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?