Uhapšen Goran Šarac koji je osumnjičen da je pregazio devojku na Telepu

14:12:00 17.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - U Budimpešti je uhapšen Goran Šarac (34), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je 1. decembra 2014. godine, na Somborskom bulevaru, usmrtio Novosađanku Mariju Milešić (1986).

Uhapšen Goran Šarac koji je osumnjičen da je pregazio devojku na Telepu

On se tereti da je, na obeleženom pešačkom prelazu, džipom marke "Čiroki" udario ženu, a zatim pobegao sa lica mesta. Marija je tada preminula od povreda, a za njim je krenula potraga.

Policija je 16. decembra uhapsila tri osobe iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su pomogle osumnjičenom posle krivičnog dela, tako što su isekle džip koji je vozio i prodali delove topionici. U stanu koji je Šarac koristio u Budimpešti, policija je pronašla znatnu količinu narkotika, kao i falsifikovana bosanska i slovenačka dokumenta.

Inače, zbog razbojništva i pljačke Šaraca su tražili i u Hrvatskoj, a bio je i na crvenoj Interpolovoj poternici. Da je Šarac "osoba naoružana, izrazito opasna i sklona pružanju otpora" navodi se na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?