Uhapšen jer je na Štrandu neovlašćeno fotografisao žene

16:07:00 28.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija privela je juče sedamdesetogodišnjeg muškarac iz Novog Sada nakon što su ga građani prijavili da bez dozvole fotografiše mlađe žene na Štrandu.

Uhapšen jer je na Štrandu neovlašćeno fotografisao žene


Prema nezvaničnim saznanjima, posetiocima plaže je bilo sumnjivo što ovaj sedamdesetogodišnjak fotografiše mlađe ženske osobe, od kojih su neke bile sa decom i to prijavili obezbeđenju, koje je odmah reagovalo i obavestilo nadležne. Starac je zadržan do dolaska policije koja ga je privela, a pregledom fotoaparata pronađene su fotografije mlađih ženskih osoba. Nakon toga, fotoaparat mu je oduzet i o svemu je obavešten tužilac koji je kvalifikovao delo kao neovlašćeno fotografisanje.

Prema navodima na društvenim mrežama, jedan posetilac Štranda je primetio ovog starijeg Novosađanina kako u potaji fotografiše žene, uhvatio ga je i predao obezbeđenju kupališta, a da je u fotoaparatu bilo više od 300 fotografija koje su napravljene samo tog dana. Radi se, navodno, o osobi koja je redovni posetilac plaže, koja ima kabinu na Štrandu i koja je i ranije viđana kako šeta plažom s profesionalnim fotoaparatom u rukama.



Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?