Uhapšen lopov koji je krao bakarne cevi sa crkve na Telepu i iz kuća, kao i dvojac koji je opljačkao kamion u Petrovaradinu

16:08:00 24.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je trojicu lopova iz Novog Sada. Četrdesetpetogodišnji Dž. P. uhapšen je zbog šest teških krađa, a dvadesetjednogodišnji B.K. i dvadestsedmogodišnji N. P. uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali kamion.

Uhapšen lopov koji je krao bakarne cevi sa crkve na Telepu i iz kuća, kao i dvojac koji je opljačkao kamion u Petrovaradinu


Kako je saopštila policija, Dž. P. (45) se sumnjiči da je iz crkve na Telepu i sa tri stambena objekta ukrao bakarne cevi. Takođe, sumnja se da je, iz podruma kuće i sa jednog gradilišta, ukrao razne alate i električne kablove.

Policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenog. Dž. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novosadska policija sumnjiči B.K. i N. P. da su, u Petrovaradinu, razbili staklo na jednom teretnom vozilu i ukrali razne električne alate i kablove.

Novosadska policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičene, kao i deo ukradenih stvari koje su vraćene vlasniku. B. K. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
21°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1012.0 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?