Uhapšen maloletnik zbog ubistva u Sremskim Karlovcima

17:09:00 10.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su maloletnika iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da je ubio starijeg sugrađanina.

Uhapšen maloletnik zbog ubistva u Sremskim Karlovcima


Kako je saopštila policija, on se tereti da je 31. avgusta ove godine, u bagremaru na izlazu iz Karlovaca, vezao ruke i noge šezdesetčetvorogodišnjem meštaninu i ostavio ga. Čovek je, u međuvremenu, preminuo, a njegovo telo pronađeno je juče, nakon čega je obavljen uviđaj i obdukcija.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti sproveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu.

Razbojništvo u Sremskim Karlovcima

Novosadski policajci uhapsili su B. M. (29) iz Bačke Palanke, zbog razbojništva i razbojničke krađe. Naime, sumnja se da je on juče, u Sremskim Karlovcima, upao u kuću jednog meštanina, vezao ga i oduzeo mu mobilni telefon, lanac i bicikl.

Tereti se, takođe, da je, dan ranije, u istom mestu, ukrao telefon meštaninu, te da je, kasnije, tukao oštećenog kada je pokušao da povrati ukradenu stvar. B. M. je sproveden na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici, po presudi za ranije učinjena krivična dela.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?