Uhapšen manijak koji je masturbirao nad maloletnicama u autobusu

11:10:00 14.10.2023, Komentara: 1

Novi Sad - Novosadska policija privela je juče tridesetpetogodišnjeg muškarca V.K. nakon što je masturbirao nad dve maloletne devojke u autobusu GSP, piše 021.rs.

Uhapšen manijak koji je masturbirao nad maloletnicama u autobusu


Kako navodi portal, njegovo hapšenje je usledilo posle brze akcije potrage za osumnjičenim, jer su napadnute devojke uspele da ga snime mobilnim telefonima, a video nadzor u blizini Limanske pijace je pomogao u identifikaciji. V.K. je prethodno oko 14 časova u autobusu na liniji 9 masturbirao nad dve starije maloletnice.

Devojčice su primetile šta radi i počele da viču upomoć, ali niko od putnika im nije pomogao, a napasnik je uspeo da izađe iz autobusa jer je stao na stanici kod Limanske pijace. Iako u šoku, one su krenule da prate čoveka koji ih je napao i snimaju ga mobilnim telefonima dok je bežao ka obližnjim zgradama u Šekspirovoj ulici i dalje na ulici Narodnog fronta.

Devojke su obavestile policiju o svemu, koja je uzela materijalne dokaze sa njihove odeće, izjave, a snimci su pomogli da se V.K. identifikuje i uhapsi par sati kasnije, navodi portal. Uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo seksualno uznemiravanje, tridesetpetogodišnji muškarac će iz policijskog pritvora biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Kako 021.rs saznaje, on je organima gonjenja poznat po činjenju sličnih krivičnih dela i ranije.


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Наташа

Стиди те се грађани из аутобуса!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1001.0 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?