Uhapšen mladić koji je autom udario policijskog inspektora, iza rešetaka još trojica

08:09:00 08.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Dvadesetogodišnji I. K. iz Novog Sada lišen je slobode zbog sumnje da je prekjuče, na Telepu, prilikom legitimisanja, automobilom udario jednog policijskog službenika i lakše ga povredio, dok je kod njegovog suvozača policija pronašla manju količinu amfetamina.

Uhapšen mladić koji je autom udario policijskog inspektora, iza rešetaka još trojica


I. K. se sumniči za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je protiv dvadesettrogodišnjeg suvozača podnta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Novosadska policija je uhapsila i A. A. (19), V. A. (19) i B. N. (31) osumnjičene za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana osumnjičenih pronađeno je 264 grama amfetamina, manju količinu ekstazija i marihuane i dve digitalne vage za precizno merenje.

I. K., A. A., V.A. i B. N. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1010.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?