Uhapšen muškarac koji je krao po novosadskim kladionicama

16:05:00 03.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su juče V. K. (1986) iz Kule, neposredno posle krađe koju je počinio.

Uhapšen muškarac koji je krao po novosadskim kladionicama


Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je, oko 1 sat noću, provalio u jednu novosadsku kladionicu i uzeo novac, ali su ga, u neposrednoj blizini, uhvatili policijski službenici koji su, po dojavi, došli na lice mesta.

V. K. se tereti za još jednu tešku krađu, počinjenu 10. aprila, takođe u jednoj kladionici u Novom Sadu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Prošle noći, policija je u Novom Sadu sprečila pokušaj provale u jedan stan na Detelinari i uhapsila osumnjičenog. Postupajući po dojavi građana, patrola je ispred stana zatekla M. V. (1984), a pronašla je i ranac sa provalničkim alatom koji je on bacio u ventilacioni otvor.

Novosadski policajci uhapsili su i D. J. (2000), zbog razbojništva, a protiv jednog četrnaestogodišnjaka podneće krivičnu prijavu za isto krivično delo. Sumnja se da su, u ponedeljak, u blizini Železničke stanice, na skuteru prišli meštaninu Srbobrana, udarali ga i oduzeli mu mobilni telefon. Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i pronašla telefon koji će vratiti vlasniku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?