Uhapšen nakon potere ulicama Novog Sada

12:12:00 04.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Vozač „audija A4“ R.B. (52) iz Novog Sada uhapšen je noćas nakon petnaestominutne potere ulicama Novog Sada.

Uhapšen nakon potere ulicama Novog Sada

foto: 192_rs / Instagram



Kako je saopštila policija, on se nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne i, pritom, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu. Tereti se, takođe, da je udario u policijski auto i lakše povredio dvojicu policajaca, a da je, zatim, "audijem" pokušao da udari još dvojicu policajaca koji su ga zaustavljali. Oni su, takođe, zadobili lake povrede.

U poteri, koja se dešavala nešto pre ponoći, učestvovalo je više od 20 policijskih vozila.

Zaustavljen je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u organizmu.

Policija navodi da se on tereti za tri krivična dela: ugrožavanje javnog saobraćaja, napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, javnom tužiocu.Vozač je zaustavljen i uhapšen na silasku sa Mosta slobode.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su, na poziv policije, oko 23.30h intervenisali na raskrsnici Bulevara oslobođenja, Braće Ribnikar i Maksima Gorkog. Prema njegovim rečima, dvojica muškaraca, stari 42 i 45 godina, zbrinuti su i zatim prevezeni u Urgentni centar, na hirurgiju. Pomoć je ukazana i 39-godišnjem muškarcu, koji je imao stresnu reakciju.


Izvor: NoviSad.com, 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?