Uhapšen nakon što je ubio srnu i lane

18:01:00 19.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin star 55 godina uhapšen je neposredno nakon nezakonitog lova.

Policija sumnja da je 17. januara na lovištu "Ratno ostrvo" u Šangaju, ubio srnu i lane, a u neposrednoj blizini je kod njega pronađen lovački karabin, koji je bio u legalnom posedu njegovog brata.

Uhapšen nakon što je ubio srnu i lane

Pretresom kuće osumnjičenog policija je pronašla blizu 400 komada municije, dve puške, prigušivač i četiri okvira za municiju, od kojih jedan za automatsku pušku. Osim ovog ilegalnog oružja, u istoj kući policija je pronašla još sedam lovačkih pušaka i tri pištolja, koji su bili u legalnom posedu uhapšenog Novosađanina i njegovog brata.

Neposredno pre pretresa kuće, sin osumnjičenog je sakrio četiri puške, od kojih su dve bile u ilegalnom posedu, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje.

Sve oružje je oduzeto zbog bezbednosti, a policija će za oružje u legalnom posedu pokrenuti postupak da im ono bude trajno oduzeto.

Nakon veštačenja i prikupljanja dokaza, protiv osumnjičenih biće podnete odgovarajuće krivične prijave u redovnom postupku.

Ilustracija: USFWS Mountain-Prairie / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?