Uhapšen Novosađanin koji je zapalio 11 vozila u Futogu

12:09:00 27.09.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je Novosađanina S. J. (30) zbog sumnje da je u četvrtak, oko 2.30, zapalio 11 vozila u dvorištu jedne automehaničarske radionice u Futogu.

Uhapšen Novosađanin koji je zapalio 11 vozila u Futogu


Kako je saopšteno iz Policijske uprava u Novom Sadu, požar je, kako se sumnja, izazvan zapaljivom tečnošću, a u njemu je oštećen i deo kućne fasade.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Dnevnik piše da je u požaru izgorelo 11 automobila koji su bili na popravci i jedan kvad.

Prema rečima Nikole Mandića, vlasnika radionice u kojoj se dogodio požar, vatru je primetio oko 3.30 sati ujutru iz kuće koja se nalazi praktično iznad dvorišta radionice.

– U prvi mah sam video samo da gori kvad koji je bio odmah uz zid kuće i ja sam nekako dovukao crevo i počeo da ga gasim jer je vatra išla na kuću. Tek kasnije sam primetio da gore automobili po celom dvorištu. Izašao je i otac i nešto smo uspeli da ugasimo, a onda su stigli i vatrogasci sa više vozila i brzo su uspeli da pogase vatru – ispričao je Mandić, procenivši da je napravljena materijalna šteta od najmanje 50 hiljada evra.


Izvor: NoviSad.com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
21°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1000.0 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 16° - 23° Poslepodnevni pljuskovi
Ned 11° - 14° Mogući pljuskovi

Anketa

Kupate li se na Štrandu?