Uhapšen novosadski lekar zbog sumnje da obljubio dvanaestogodišnju devojčicu

08:03:00 06.03.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je Š. T. (66), zbog sumnje na krivično delo obljuba sa detetom. Kako je saopštila poicija, sumnja se da je osumnjičeni tražio od dvanaestogodišnje devojčice da ga neprimereno dodiruje i da joj je, zauzvrat, davao novac.

Uhapšen novosadski lekar zbog sumnje da obljubio dvanaestogodišnju devojčicu


U pretresu stana i vikendice na Ribarskom ostrvu osumnjičenom su oduzeti tablet, računar i mobilni telefon. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Nezvanično je reč o lekaru iz Novog Sada, koji je već bio osuđen pre 11 godina, na godinu dana, sa uslovom od pet godina zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Uhapšen novosadski lekar zbog sumnje da obljubio dvanaestogodišnju devojčicu


Osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić je sinoć objavio na društvenim mrežama da je u Novom Sadu uhapšen lekar sudske medicine koji je „u više navrata seksualno uznemiravao i zlostavljao devojčicu“. Blic prenosi da je istragu protiv doktora inicirao sam Jurić jer je policiji dostavio neke dokaze koji su poslužili za hapšenje Š. T (66).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 996.7 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?