Uhapšen osumnjičeni za sinoćnu pucnjavu na Novom naselju

13:08:00 20.08.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin D. V. (26) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć pucao ispred igraonice na Novom naselju i pritom ranio Novosađane Denisa B. (19) i Milutina M. (20).

Uhapšen osumnjičeni za sinoćnu pucnjavu na Novom naseljufoto: A. K.

Policija je pronašla pištolj sa sedam metaka u okviru, kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo. Pretpostavlja se da je D. V. pucao u nogu devetnaestogodišnjaku, a da je rikošetom, taj metak lakše povredio nogu i drugog, godinu dana starijeg oštećenog.

Osumnjičeni D. V. je, po odobrenju javnog tužioca, proteklu noć zadržan u pritvoru do 48 sati, i sledi mu saslušanje uz krivičnu prijavu koja ga tereti za krivična dela teška i laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je identifikovala još dva mladića, osumnjičena da su zajedno sa D. V. prethodno učestvovali u tuči sa oštećenima.

Jedan od njih, dvadesetpetogodišnji Novosađanin, pronađen je i saslušan. Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 11 grama marihuane i 90 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivična dela učestvovanje u tuči i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je saopštila da intenzivno tragaju za trećim osumnjičenim koji se, takođe, tereti za učestvovanje u tuči.

Ranjeni mladići su stabilno i nalaze se na lečenju na 0Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?