Uhapšen osumnjičeni za ubisto Roganovića

17:01:00 21.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - M. Vučković (20) uhapšen je zbog sumnje da je u Veterniku ubio Aleksandra Roganovića (21), jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

Uhapšen osumnjičeni za ubisto RoganovićaIlustracija

Sumnja se da je uhapšeni pucao iz pištolja tokom noći 18. septembra prošle godine, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad. Vučković je osumnjičen za teško ubistvo i zadržan je u pritvoru do 30 dana.

Prema ranijim nezvaničnim informacijama, Roganović je ubijen u klasičnoj sačekuši u Ulici Nova 101 kod broja 27, kada ga je tada nepoznati napadač sačekao dok se vraćao kući sa Novog naselja i u njega oko sat i 40 minuta nakon ponoći ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Uhapšen osumnjičeni za ubisto RoganovićaAleksandar Roganović, foto: time.rs

Roganović je odavno bio poznat policiji. Imao je deset krivičnih prijava, ali je bio na slobodi. Uhapšen je u februaru prošle godine u policijskoj akcji kod Uspenske crkve. Tada je kod njega pronađen pištolj, a sumnja se i da ima veze sa pucnjavom u Turgeljevoj ulici, koja se dogodila nekoliko dana ranije. Pretprošle godine u martu "pao" je zbog marihuane, ali je odmah pušten na slobodu. Takođe, jedan je od istaknutijih navijača i vođa Crvene zvezde u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 995.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?