Uhapšen trostruki ubica iz Novog Sada

12:05:00 27.05.2019, Komentara: 2

Novi Sad - Trostruki ubica iz Novog Sada, Goran Janković (37), uhapšen je tri dana od zločina, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uhapšen trostruki ubica iz Novog SadaGoran Janković, foto: Facebook

Janković je uhapšen nedaleko od nekadašnjeg Brodogradilišta. Svedoci nahpšenja navode da je osumnjičeni bio u jednom od čamaca privezanih uz obalu, a prethodno se krio najverovatnije u napuštenom brodu kod ulaza u Brodogradilište, u kanalu kod Ribarskog ostrva.

Policajci su još sinoć oko 23 časa, od jedne Novosađanke, dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, pa su cele noći patrolirali tim delom Limana 4 i potraga je jutros intenzivirana.

"Blic" piše da je njegovom hapšenju kumovala neopreznost - naime, lađari su, dok je još bio mrak, videli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda ne običava da noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaveštena policija.

Janković je osumnjičen da je pre 24. maja izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep. Svoju suprugu Mirjanu Janković (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu (57) Pajić, ubio je udarcima čekićem i to pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom.

"G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije", saopšteno je iz MUP Srbije.

Osumnjičenom je, po nalogu javnog tužiocaa, određeno zadržavanje do 48 sati, kome će uz krivičnu prijavu za teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Mile

, *.dynamic.sbb.rs

Nije u redu objavljivati ovu sliku koja automatski citaoce tera da povezu ovaj slucaj sa slucajem "Ratko Mladic".


Miloš

, *.fco.mts.telekom.rs

Meni i dalje nije jasno zašto je on "to" uradio. I to macolom! A čisto sumnjam da je ludilo u pitanju.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?