Uhapšena četvorica koji su oteli mladića i tražili 200.000 evra od njegovog oca

16:02:00 05.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski policajci rasvetlili su otmicu osamnaestogodišnjeg mladića i uhapsili četvoricu osumnjičenih za ovo krivično delo.

Uhapšena četvorica koji su oteli mladića i tražili 200.000 evra od njegovog oca


Jutros, oko 3.30 časova, otmicu je policiji prijavio otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina. Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003), G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka

M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

- Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje - poručio je ministar Gašić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?