Uhapšena organizovana narko grupa

11:11:00 10.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Organizovana kriminalna grupa, koja se sumnjiči za trgovinu kokainom, uhapšena je u Pragu i Novom Sadu, u međunarodnoj policijskoj akciji.

Uhapšena organizovana narko grupa

Zbog sumnje da su se udruživali da bi proizvodili i prodavali opojne droge uhapšeni su Novosađani R. C. (63) i B. C. (39, državljanin Crne Gore S. P. (40), J. C. (59) državljanin Srbije i Mađarske i B. B. (45) državljanin Srbije i Češke.

Uhapšena organizovana narko grupa

Ova organizovana kriminalna grupa je u dužem vremenskom periodu nabavljala i distrubuirala kokain na teritorijama Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemaljama.

B. C, J. C. i B. B. uhapšeni su u Pragu neposredno nakon primopredaje osam kilograma i 400 grama kokaina, a istovremeno, srpska policija u Novom Sadu, uhapsila je S. P. i R. C, koji se sumnjiči da je organizator kriminalne grupe.

Uhapšena organizovana narko grupa

Policija je osim kokaina, od petorice osumnjičenih privremeno oduzela oko 110.000 evra i više skupocenih automobila „porše panamera“, „audi A8“, „mercedes“ i druga vozila manje vrednosti.

Svi osumnjičeni koji su uhapšeni na teritoriji Srbije će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?