Uhapšena tri dilera

19:01:00 14.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Više od 70 grama kokaina, 10 grama heroina, 185.000 dinara i 570 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, pronašla je policija u dve odvojene akcije i pritom uhapsila tri osobe.

Uhapšena tri dilera

Uhapšeni su Đ. C. (35) iz Novog Sada, R. Š. (53) iz okoline Kule i D. V. (20) iz Novog Sada, zbog sumnje da su prodavali drogu.

Prilikom pregleda vozila kojim je upravljao Đ. C, a suvozač je bio R. Š, pronađeno je oko 70 grama praha nalik na kokain, a pretresom njegovog stana još oko tri grama praha i novac.

Đ. C. i R. Š. određeno je zadržavanje do 48 sati, a po odobrenju nadležnog tužioca biće privedeni sudiji za prethodni postupak.

U drugoj akciji pretresom stana D. V. pronađeno je osam grama materije za koju se sumnja da je heroin i njemu je, po odobrenju nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova.

Dva grama ove materije otkrivena su kod devetnaestogodišnjaka i protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?