Uhapšena trojica učesnika tuče na Spensu, napadaču na pevača preti doživotni zatvor

13:12:00 07.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Više javno tužilaštvo kvalifikovalo je incident ispred ugostiteljskog objekta „Prag“, na Spensu, u kojem je teško povređen pevač S. M., kao teško ubistvo u pokušaju, za šta je zapraćena kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom.

Uhapšena trojica učesnika tuče na Spensu, napadaču na pevača preti doživotni zatvor


- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u okviru predistražnog postupka za krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, u skladu sa zakonom, nastavlja dalji intezivan rad sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na utvrđivanju identiteta izvršilaca tog krivičnog dela i prikupljanju dokaza, te se će javnost blagovremeno obaveštavati o daljem toku postupka - navode u Tužilaštvu.

Ističu da je do sada utvrđeno da je iste večeri, najpre u blizini TC „Promenada“, a potom i u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, u prisustvu većeg broja lica i medicinskih radnika, došlo do remećanja javnog reda i mira, a tom prilikom je napadnut i jedan policajac. Određeno je zadržavanje tri osobe u trajanju od 48 sati, i oni će biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvu u Novom Sadu, gde će biti saslušani zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice.

MUP je prethodno saopštio da su uhapšeni Novosađani O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24). Kako je saopšteno iz policije, uhapšeni su Novosađani O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24) zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija navodi da se sumnja da su O. S. i N. R. u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Novosađanina. Takođe, sumnja se da su O. S. i D. P. u Kliničkom centru Vojvodine tukli još jednog dvadesetšestogodišnjaka i da su fizički napali policijske službenike.

Pretresom stana O. S. policija je pronašla pištoljsku i puščanu municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Policija nastavlja istragu povodom ove masovne tuče. Ranjeni pevač će nastaviti lečenje u Institutu u Sremskoj Kamenici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?