Uhapšene četiri osobe u Novom Sadu zbog kršenja zabrane kretanja

12:03:00 19.03.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Četiri osobe su uhapšene, a protiv još devet će biti podnete prekršajne ili krivične prijave, jer su prekršili zabranu kretanja, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Uhapšene četiri osobe u Novom Sadu zbog kršenja zabrane kretanja


Kako se navodi, P. B. (1988), M. O. (1992), M. O. (1994) i M. F. (1990) uhapšeni su u noći između srede i četvrtka, na različitim lokacijama u Novom Sadu, u vreme zabrane kretanja na javnim mestima. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Krivične prijave podnete su protiv još osam osoba, zatečenih tokom noći na ulici, a protiv još jedne podneta je prekršajna prijava. Prema nezvaničnim saznanjima medija, policija je upozorila desetine građana koji su se našli na gradskim ulicama za vreme policijskog časa, ali ih nije kaznila jer su bili u blizini svojih domova.

Za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije osumnjičena je i dvadesetjednogodišnja meštanka Titela, koja je prekršila propise o samoizolaciji, a nadležni sudija izrekao joj je meru zabrane napuštanja stana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 992.3 mb
Vetar: 11 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?