Uhapšeni zbog podmetanja bombe pod automobil Slobe Snajpera na Grbavici

13:02:00 27.02.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Policija je uhapsila Nj.K. (33) iz Beograda i S.Đ. (26) iz opštine Bojnik zbog sumnje da su 12. februara na Grbavici postavili eksplozivnu napravu ispod parkiranog automobila Slobodana Milutinovića Snajpera (34) iz Novog Sada.

Uhapšeni zbog podmetanja bombe pod automobil Slobe Snajpera na Grbavici

U saopštenju policije se navodi da ih krivična prijava tereti za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima, koje je policija uhapsila na području Beograda i potom sprovela u Novi Sad, određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Bomba pod Milutinovićev automobil postavljena je u Puškinovoj ulici, nedaleko od Osnovne škole „Sonja Marinković“ i Limanske pijace. Eksplozija se dogodila nešto posle 19 časova. Automobil „porše kajen“ je potpuno uništen, a Milutinović je zadobio lakše povrede. Njemu je već dva puta paljen automobil, ranije je osuđivan, a trenutno je jedan od funkcionera FK Kabel.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?