Uhapšeni zbog prodaje droge i posedovanja ilegalnog oružja i eksplozivnih naprava

19:07:00 09.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici novosadske policije uhapsili su kriminalnu grupu osumnjičenu za nelegalnu trgovinu narkoticima i zaplenili više od dva kilograma droge, dva pištolja i znatnu sumu novca.

Uhapšeni zbog prodaje droge i posedovanja ilegalnog oružja i eksplozivnih napravafoto: A. K.

Pretresom više stanova u Novom Sadu, inspektori kriminalističke policije pronašli su više od 2.100 grama amfetamina, 22 grama ekstazija, oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama supstance za miksovanje narkotika.

Pronađene su i dve digitalne vage, oprema za pakovanje droge, 120 komada municije i novac u različitoj valuti, u ukupnom iznosu od oko 16.500 evra.

Uhapšeni su Novosađani O. N. (22), D. K. (18) i N. Đ. (23) zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu i nedozvoljeno držali i nosili oružje i eksplozivne naprave.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a u zakonskom roku, biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?