Uhapšeni zbog razbojništva i paljenja kuće

18:03:00 18.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija prethodnih dana rasvetlila je više krivičnih dela počinjenih na teritoriji Južno-bačkog okruga.

Uhapšeni zbog razbojništva i paljenja kuće

Novosađanin (34) uhvaćen je juče u Sremskoj Kamenici, neposredno pošto je, kako se sumnja, ukrao robu iz jedne tamošnje prodavnice. On je pobegao sa ukradenim stvarima, zapretivši nožem radniku obezbeđenja, koji je pokušao da ga zaustavi. Međutim, policija ga je ubrzo pronašla i protiv njega će podneti krivičnu prijavu koja ga tereti za krivično delo razbojnička krađa.

Novosadska policija je takođe rasvetlila i krivično delo zbog kog je uhapšen P. R. (26) iz Temerina.

On se tereti da je 9. novembra prošle godine zapalio kuću meštaninu Sremske Kamenice. U saradnji sa austrijskom policijom, novosadski inspektori su ušli u trag osumnjičenom koji je nedavno uhapšen u Beču, zbog sumnje da se, kao član organizovane kriminalne grupe, bavio nelegalnom trgovinom narkoticima.

Protiv P. R. podneta je krivična prijava za pomenuto delo i on će biti procesuiran u odgovarajućem postupku, koji vodi nadležno javno tužilaštvo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?