Uhapšeni zbog teške krađe na Klisi

17:03:00 05.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je R. K. (30) i A. P. (34) zbog sumnje da su počinili tešku krađu. Protiv još dvojice Novosađana, osumnjičenih za isto krivično delo, biće podneta krivična prijava.

Uhapšeni zbog teške krađe na Klisi


Oni se terete da su provalili u jedno preduzeće na Klisi i ukrali klimu, kameru videonadzora i kalorifer. Te predmete su prodali, ali ih je policija pronašla i vratila vlasniku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su H. Č. (26) iz Novog Pazara jer je pokušao da iznudi novac. Sumnja se da je telefonom rekao jednom Novosađaninu kako su ga, navodno, dvojica muškaraca angažovala da ga pretuče, ali da to neće uraditi ako mu isplati 400 evra. Slučaj je prijavljen policiji koja je, rasvetlila delo i identifikovala osumnjičenog. H. Č. je zadržan do 48 sati, a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, saopštila je policija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?