Uhvaćeni razbojnici i lopovi na Grbavici i Najlonu

19:03:00 04.03.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhvatila je dvojicu osumnjičenih za razbojništvo na Grbavici, neposredno posle izvršenja krivičnog dela. A jedan policajac je, iako van dužnosti, uhvatio lopova na Najlon pijaci.

Uhvaćeni razbojnici i lopovi na Grbavici i Najlonu


Sumnja se da su B. I (1999) i jedan maloletnik, oko 5 sati, uz pretnju nožem oduzeli novac i cigarete iz jedne prodavnice na Grbavici. Odmah po prijavi, policija je u Gogoljevoj uhvatila dvojicu osumnjičenih, a pronašla je i odbačene novčanice, kao i nož i masku koji su, kako se sumnja, korišćeni u krivičnom delu.

B. I. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje. Sedamnaestogodišnjak će, u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu.

Na Najlon pijaci, D. M. (1978) iz Temerina je, kako se sumnja, istrgao novčanik iz ruke jednoj Novosađanki i gurnuo je, tako da je pala i lakše se povredila. U pokušaju da pobegne sprečio ga je saobraćajni policajac, van dužnosti, koji je uhvatio osumnjičenog sa ukradenim novčanikom. D. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?