Uhvaćeni u krađi drveta i pljački kuće

19:02:00 05.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Temerinska policija uhvatila je trojicu Novosađana, osumnjičenih za dva krivična dela, u pokušaju bekstva iz kuće u Temerinu u koju su provalili. Dvojica lopova su punoletna, a jedan ima 17 godina.

Uhvaćeni u krađi drveta i pljački kuće


U njihovom automobilu, policija je pronašla dva zvučnika koje su, kako se sumnja, prethodno ukrali iz jedne kuće u Bačkom Jarku. Protiv njih će biti podneta krivična prijava za tešku krađu i pokušaj ovog krivičnog dela.

A pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivične prijave protiv trojice osumnjičenih za krivično delo šumska krađa. U Novom Sadu, policija je uhvatila dvojicu osumnjičenih sa zaprežnim kolima, natovarenim bespravno posečenim drvetom jasena. Sumnja se da su drvo, koje je vlasništvo Instituta za nizijsko šumarstvo i životnu sredinu, posekli u Kaćkoj šumi, sa namerom da ga prodaju.

A policija u Bačkom Gradištu pronašla je, takođe u zaprežnim kolima jednog meštanina, veću količinu drveta, posečenog na tzv. Fazaneriji, a u vlasništvu mesne zajednice. Protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?