Ukoliko vreme dozvoli, u četvrtak zamena vodovodnih cevi na sremskoj strani, biće izmenjen i saobraćaj

15:06:00 11.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Havarija na vodovodnoj mreži, koja se proteže od Univerziteta „Edukons“ do Radio-televizije Vojvodine, biće sanirana u četvrtak, 13. juna, najavljeno je iz „Vodovoda i kanalizacije“.

Ukoliko vreme dozvoli, u četvrtak zamena vodovodnih cevi na sremskoj strani, biće izmenjen i saobraćaj


Radovi su prvobitno najavljeni za sutra, ali su odloženi zbog lošeg vremena. Ukoliko se i tada zbog lošeg vremena ne steknu uslovi da se počne sa radovima, „Vodovod“ će blagovremeno obavestiti javnost.

Kada bude počela sanacija havarije, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na ovom potezu. Osim toga, potrošači u ovom delu grada će biti bez vode, pa će cisterne sa pijaćom vodom biti postavljene na Trandžamentu i ispred Radio-televizije Vojvodina.

- Ovo je treća havarija na tom potezu i iz tog razloga neophodno je da se zameni cevovod dužine 46 metara. Konkretno, bez vode će od 8 do 17 sati biti Ribnjak, Trandžament, Blok Vila i Petrovaradinska tvrđava sa okolnim ulicama. Apelujemo na potrošače koji stanuju u ovom delu grada da imaju strpljenja i razumevanja dok se havarija ne sanira - kažu u „Vodovodu“.

- Povećana potrošnja je posebno zabeležena na sremskoj strani grada. Ekipe koje rade na održavanju vodovodne mreže ulažu maksimalne napore da u što kraćem vremenskom roku saniraju sve kompleksne havarije, naročito na potezu Sremske Kamenice – dodaju u ovom preduzeću.


Izmena saobraćaja u delu Sremske Kamenice

Saobraćaj će od srede, 12. juna biti zabranjen na delu kolovoza na Kameničkom putu bb u Sremskoj Kamenici.

Privremena saobraćajna signalizacija biće postavljena ranije, na raskrsnici Mišeluk, kako bi se vozila preusmerila na alternativne pravce.

Ova izmena saobraćaja će trajati do 14. juna, a izmena saobraćaja na kolovozu gde se izmeštaju trase autobuskih linija važi od 13. juna do 14. juna.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?